(update) Incendiu în sectorul Râșcani al Capitalei. Pompierii au lichidat focul complet

incediu rascani1

Incendiu într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei. Din imaginile postate pe rețelele sociale se vede cum iese fum din geamul unui apartament de la etajul 6 al unui bloc de locuit de pe strada Andrei Doga.

(Update) În dimineața zilei de 5 aprilie angajații IGSU au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuit de pe strada Doga nr.30 din capitală. La fața locului au fost îndreptate 3 echipaje de intervenție. Ajunși pompierii au stabilit că un apartament cu o cameră de la etajul 6 este cuprins de flăcări.

Salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana au salvat proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, care risca să moară intoxicată cu fum. Femeia a fost preluată de serviciul medical de urgență pentru ulterioare îngrijiri. Viața acesteia nu este în pericol. Mai mult, pompieri au evacuat alte 10 persoane de la etajele superioare pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele arderii.

Potrivit informațiilor preliminare, incendiul a afectat doar apartamentul cuprins de flăcări, fără ca arderea să obțină răspândire. Focul a fost complet lichidat la ora 10:46. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi investigate. În ultimele 24 de ore, potrivit IGSU, salvatorii și pompierii au intervenit în peste 100 situații de risc.

Știrea se actualizează…

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente