Quarantine Fest – primul festival caritabil online din Moldova. Când va avea loc și ce artiști vor evolua 

Imagine

Deşi suntem practic blocaţi în casă există multe căi de a ne menține buna dispoziție – dincolo de distanțarea socială şi spălatul riguros pe mâini. Iar pentru a destinde un pic atmosfera din locuințele noastre și pentru că, muzica nu este în carantină, mai mulți artiști de la noi vor susține un recital, în cadrul primul festival online din Moldova – Quarantine Fest, eveniment organizat și susținut de vinăria Chateau Cristi și care va putea fi vizionat online din orice colț al lumii.

Quarantine Fest by Chateau Cristi va înseamna pese trei ore de muzică live, redată într-un format inedit și complex din punct de vedere tehnic, multă bună dispoziție și contact direct cu artiștii, de care se va putea bucura oricine, oriunde nu s-ar afla.

Evenimentul este programat pentru ziua de miercuri, 8 aprilie, începând cu ora 18:00, și va fi difuzat pe pagina de Facebook a vinăriei Chateau Cristi.

Artiștii care vor evolua la Quarantine Fest by Chateau Cristi:

# Nikorason’g

# Elena Karafizi

# Pasha Parfeni

# Tania Cerga & Andrei Glavan

# Via Dacă

# Sunstroke Project

# Natalia Barbu

„Quarantine Fest by Chateau Cristi”  va susține și o cauză caritabilă, alăturându-se campaniei #ÎmpreunaPentruVoi, prima inițiativă socială din Moldova din perioada pandemiei și o inițiativă care adunat deja 4 000 000 lei în două săptămâni, donații directe și zeci de tone de produse alimentare, produse de igienă și echipament de protecție pentru susținerea cadrelor medicale implicate în lupta cu pandemia de COVID-19.  În perioada desfășurării Quarantine Fest se vor colecta bani pentru a contribui la această cauză.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente