Mihaela Ciornenchi, o tânără din Moldova care-și face studiile la Stockholm School of Economics in Riga, organizează un webinar dedicat experienței sale de studii și invită tinerii care vor să afle mai multe despre studiile la această universitate să participe.

„Vă scriu de la aproximativ 1 420 de kilometri de tot ce numesc eu «acasă». Cu nostalgie îmi amintesc acele ultime luni de școală, pline de confuzie furnizată de teama ce va urma după ce ies de la ultimul examen de bacalaureat. Datorită procesului de admitere a studenților în cadrul universității mele, Stockholm School of Economics in Riga, am fost scutită de această ambiguitate, știind exact unde o să plec înainte de a sărbători sfârșitul vieții mele de școlar sau, cum ne place să îi spunem noi, biletul spre libertate – 31 mai”, spune Mihaela.

Tânăra organizează un webinar dedicat experienței sale de studii la SSE Riga, duminică, 5 aprilie, începând cu ora 14.00. Dacă dorești să participi, trebuie să accesezi acest link.

Dacă doriți să-i adresați întrebări tinerei, o puteți contacta pe o orice rețea de socializare, dar și pe e-mail la [email protected].