Camera de Comerț și Industrie organizează o serie de sesiuni pentru oamenii de afaceri. Cum vă înregistrați

IMG-1

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova acordă sprijin complementar sectorului privat pentru a facilita participarea întreprinderilor din domeniul construcțiilor civile la licitațiile publice pentru proiectele de infrastructură, susținute de GIZ cu finanțare din Uniunea Europeană, în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită reprezentanții companiilor care prestează lucrări de construcție în domeniile de eficiență energetică și aprovizionare cu apă și canalizare în clădirile publice/construcții civile să participe la o serie de sesiuni de informare cu experți din România și Republica Moldova.

# 9 aprilie 2020 – „Sesiune de informare privind procedurile de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE)”.

Înregistrarea participanților: 9.30-10.00 (agenda se anexează).

# 10 aprilie 2020 – „Sesiune de informare privind Crearea de Consorții în atribuirea contractelor de achiziții publice conform Directivelor Uniunii Europene”.

Înregistrarea participanților: 9.0-9.30 (agenda se anexează).

# 13 aprilie 2020 – „Sesiune de informare privind procedurile de achiziții publice conform regulilor Uniunii Europene (Regulamentul adaptat PRAG UE)”.

Înregistrarea participanților: 9.30-10.00 (agenda se anexează).

Limba de comunicare – limba română.

Formularele de participare la sesiunea de informare completate le puteți transmite prin e-mail: [email protected], până în data de 8 aprilie 2020, ora 15.00.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link expediat prin e-mail, precum și Ghidul Utilizatorului.

Doritorii de a participa la sesiunile de informare online trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean, număr de mobil 068 66 01 04.

Participarea este gratuită.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente