(foto) Challenge-uri și carantină. Ce provocări au acceptat internauții din Moldova în luna martie, pe timp de pandemie

colaj

Chiar dacă lucrăm de acasă, carantina a venit să ne ofere și oleacă de timp liber, mai ales că acum unicele noastre ieșiri sunt la magazin ori la farmacie.

Astfel, de aproape o lună, lumea de pe toate continentele s-a trezit izolată în casă, iar ca timpul să treacă mai ușor și mai cu spor, internauții au început a accepta diferite provocări, unii au postat fotografii din copilărie, fotografii alb-negru, au învățat cum să se joace cu hârtia igienică, alții și-au adus aminte cum au participat la diferite curse de alergat, dar au fost și cei care au postat filmulețe în care fac sport.

#diez a adunat aceste provocări pe care le găsiți mai jos. Dacă ați participat și voi la vreuna dintre ele, așteptăm dovada în comentarii.

# Amintiri din copilărie

Prima provocare, desigur, a fost să ne aducem aminte de copilăria noastră fericită. Zis și făcut, internauții au postat fotografii de când erau mici.

FB/Elena Baranov
FB/Irina Staver
FB/Marcela Dedin

https://www.instagram.com/p/B94pCwRBun-/

https://www.instagram.com/p/B-P5LQPj4P1/

# Să ne jucăm cu hârtia igienică

Provocarea cu numărul doi e un pic mai amuzantă. Că tot s-a speculat că nu mai găsești hârtie igienică în magazine, unii internauți au fost provocați să înlocuiască mingea de fotbal cu un rulou de hârtie igienică și să-și demonstreze talentul de „fotbaliști”. Așa am aflat și cine sunt cei care au cumpărat-o pe toată din magazine.

https://www.instagram.com/p/B-Ff_zcB7Pf/

#Suntem frumoase în alb-negru

Femeile sunt frumoase și puternice oricând – chiar și în alb-negru. De la acest simplu gând a pornit următoarea provocare.

https://www.instagram.com/p/B-WfRiKjiee/

https://www.instagram.com/p/B-P91iPJ8gd/

https://www.instagram.com/p/B-OYadVnQTJ/

https://www.instagram.com/p/B-MTkOfhVnf/

# Plank Challange

Cât stăm acasă, nu trebuie să uităm de exercițiile fizice. Probabil așa au gândit alți câțiva internauți și au lansat provocarea de rezistență. Dar voi cât timp stați în poziția plank?

# Alergătorii la putere

Și încă un pic de sport. Doar că de data aceasta unii internauți au fost provocați să-și aducă aminte cât de bine era să respire aer curat în timp ce aleargă.

FB/Ion Vintila
FB/Axenti Dumitru
FB/Mihai Marchevici
FB/Grigore Vieru

# Unpicderespiro

De asemenea, internauții s-au întrecut la a posta fotografii cu hashtagul #unpicderespiro. Mai multe astfel de fotografii găsiți AICI.

FB/Diana Mocanu
FB/Vitalie Braniște
FB/Valentina Pleșca
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente