(video) Mariana Tauber, după anularea ședinței din cauza lipsei cvorumului: „Fracțiunea noastră a rămas fără cuvinte”

peofw

Fracțiunea parlamentară PP „Șor” a rămas dezamăgită de lipsa majorității parlamentare PDM-PSRM. Deputata Marina Tauber a anunțat în cadrul unui briefing de presă că acțiunea de astăzi este una de uzurpare a puterii în stat.

„Fracțiunea noastră a rămas fără cuvinte. E foarte complicat de comentat ceea ce s-a întâmplat astăzi în parlament. Noi toți am fost astăzi martori oculari ai unui circ al lui Dodon. Ceea ce s-a întâmplat astăzi reprezintă o nouă acțiune de uzurpare a puterii în stat pe care Dodon a lansat-o de câteva luni. Noi înțelegem că guvernării i-a fost rușine să iasă în fața cetățenilor cu acest proiect. Moldova este în fața unei provocări enorme, iar guvernarea este bazată doar pe PR și pe îmbogățirea clanului Dodon. Noi nu o să mai vorbim despre întâmplarea de astăzi, dar o să venim cu propuneri”, a declarat deputata Marina Tauber.

Amintim că ședința de astăzi a parlamentului a durat doar câteva minute, din cauza lipsei de cvorum. La ședință și-au înregistrat prezența 39 de deputați. Nu au fost prezenți deputații din PSRM (36) și PDM (22) și câțiva deputați din celelalte fracțiuni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente