Ședința parlamentului, unde urma să fie votată asumarea de răspundere a guvernului, s-a întrerupt, din cauza lipsei de cvorum

dsds

Ședința de astăzi a parlamentului a durat doar câteva minute, din cauza lipsei de cvorum. La ședință și-au înregistrat prezența 39 de deputați. Nu au fost prezenți deputații din PSRM (36) și PDM (22) și câțiva deputați din celelalte fracțiuni.

„Stimați colegi, sunt nevoită să constat lipsa cvorumului și ședința nu poate fi deschisă”, a declarat Zinaida Greceanîi.

În sală s-au auzit strigăte „Rușine!”.

„Noi azi asistăm la un circ organizat de majoritatea parlamentară și de această guvernare. Procedurile de democrație nu sunt respectate”, a declarat Adrian Candu.

În ședința de astăzi a parlamentului, deputații urmau să voteze angajarea răspunderii guvernului asupra legii cu privire la instituirea unor măsuri de susținere a cetățenilor și a activității de întreprinzător în perioada stării de urgență.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente