Alexandr Slusari: „Actuala guvernare și-a asumat rușinea”

5555

Alexandr Slusari a comentat situația care s-a produs astăzi în parlament. El spune că actuala guvernare și-a asumat rușinea pe timp de pandemie.

„Avem o guvernare imprevizibilă, fricoasă, care fără niciun argument azi a făcut ceea ce a făcut. Nu exista nicio premiză pentru acest comportament rușinos. Conform procedurii, prim-ministrul urma să prezinte proiectul de lege, ședința urma să fie închisă dacă nu apăreau întrebări. Nu existau probleme pentru ei, ei s-au speriat de o moțiune de cenzură. Noi nu am vrut să depunem moțiunea. Aveau frică de întrebările noastre. Avem o guvernare fricoasă. În situația actuală, acest guvern și-au asumat rușinea pentru Igor Dodon și pentru toată această gașcă”, a declarat Slusari.

Igor Grosu a spus că a discutat cu deputații socialiști și i-a întrebat de ce au făcut acest lucru. La care a primit răspunsul: „Așa am decis noi”.

În ședința de astăzi a parlamentului, deputații urmau să voteze angajarea răspunderii guvernului asupra legii cu privire la instituirea unor măsuri de susținere a cetățenilor și a activității de întreprinzător în perioada stării de urgență.

Vă amintim că ședința parlamentului nu s-a deschis din cauza lipsei de cvorum, în sală fiind prezenți 39 de deputați.

Ulterior, Mihai Popșoi a intervenit și a strigat în timpul conferinței de presă a lui Ion Chicu.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente