(podcast) Corneliu Său este un antreprenor cu o afacere de milioane de euro pe lună și care a vizitat recent Antarctica

89194374_10157173204487861_2050658515164332032_o
Foto: facebook.com/cornelii.sau

Stai acasă și vrei să te ocupi cu ceva util? Ascultă o nouă ediție a podcast-ului „Aprinde becul cu Stella Jemna”. Află experiența inedită a antreprenorului Corneliu Său, care a explorat Antarctica.

În interviu, Corneliu Său mai povestește despre cum afacerea sa a luat avânt odată cu dezvoltarea sa personală și ce cunoaște despre motivarea propriului personal. El a vorbit despre 18 ani în care pas cu pas a construit afacerea sa în domeniul mobilei. Cum este să începi de la saltele și să ajungi să crești o companie de mobilă la venituri de milioane de euro pe lună.

El, împreună cu echipa sa, și-au făcut un obicei de a pleca din țară pentru câteva zile, ca să traseze noi obiective pentru companie, așa cum le vede fiecare manager al unui departament în parte. Dincolo de afaceri, Corneliu este un explorator și călător împătimit de senzații tari, iar cea mai nouă destinație bifată este o expediție în Antarctica.

Alte impresii și sfaturi de business aflați din podcast-ul „Aprinde becul cu Stella Jemna”, pe care îl puteți asculta în aplicațiile voastre mobile pe Apple podcasts, Google Play, Spotify sau aprindebecul.com.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente