Participă la un quiz online de caritate și petrece timpul împreună cu prietenii, făcând o faptă bună

eventmain

Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova invită toți doritorii să participe la un quiz online de caritate. Te vei distrage de la carantină, vei comunica online cu prietenii și vei face totodată și o faptă bună.

Jocul are loc astăzi, 1 aprilie, începând cu ora 19.00, dar poți începe când îți este mai comod în intervalul de la 19.00 până la miezul nopții.

Pentru a participa, înregistrează echipa la această adresă. La înregistrare, vei primi un link pe care trebuie să-l trimiți și coechipierilor. Începând cu ora 19.00, accesați acel link și în prima postare vei primi toată informația necesară. Toți membrii echipei trebuie să acceseze același link.

Taxa: donație liberă.

Toate contribuțiile adunate vor fi transferate sistemului de ocrotire a sănătății din Moldova pentru lupta cu COVID-19. Deoarece situația se schimbă pe zi ce trece, organizatorii vor anunța într-o postare separată cărei anume inițiative au fost transferați banii.

Coordonatele bancare și alte detalii adăugătoare vor fi menționate în textul primei întrebări. Aceste detalii vor fi dublate și într-o postare separată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente