Punctul culminant al infecției cu COVID-19 ar putea fi atins în aprilie. Ministerul Sănătății se așteaptă la 28 000 de persoane infectate

NzgwJmg9NDQwJmhhc2g9N2IwY2VmYzZlMjc5M2NlOTYxMDVmNWIyYmU3ZjY1MjI=.thumb

Ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4 că ministerul se așteaptă la 28 000 de persoane infectate cu COVID-19, iar punctul culminant al infecției ar putea fi atins în aprilie, scrie unimedia.info.

Viorica Dumbrăveanu a precizat că Republica Moldova se va mai lovi cu un nou val de infectare cu COVID-19. „Un nou val de infectare va veni și în toamnă va fi un nou val. În perioada rece ne vom confrunta cu noi cazuri de COVID-19”, a precizat aceasta.

Întrebată când cetățenii ar putea să iasă din Situația de Urgență, aceasta a zis că până pe 15 mai, însă nu este sigură 100 %: „Sper să nu stăm acasă în iunie”.

Amintim că încă 55 de cazuri de coronavirus au fost confirmate astăzi în Moldova. Astfel, în Republica Moldova sunt înregistrate 353 de cazuri pozitive de coronavirus.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente