O agenție de SEO și marketing digital din Moldova va oferi consultanță gratuită antreprenorilor locali din mediul online

seo2

Republica Moldova trece acum prin dificultăți mari, nu doar de ordin economic, dar și moral. Distanțarea socială, izolarea în case, pericolul ce plutește în aer sunt doar câteva dintre elementele care pot afecta moralul nostru colectiv. „Dar nu este loc de pesimism! Trebuie să ne punem pe treabă și să apelăm la rațiune și încrederea în cei din jur”, susțin cei de la Seolitte.

Agenția de SEO și marketing digital Seolitte susține businessul mic și mijlociu, deoarece înțelege valoarea incomensurabilă a afacerilor moldovenești de bună-credință, bazate pe calitate și implicare. Iată de ce, echipa Seolitte este gata să ofere două ore de consultanță gratuită antreprenorilor care fie urmează să se instaleze în mediul online, fie deja se află acolo, dar au nevoie stringentă de promovare digitală eficientă.

„Suntem solidari cu oamenii de afaceri care înțeleg ce semnificație au timpul și creativitatea pentru realizarea afacerilor lor. Seolitte este gata să devină aliatul afacerii tale chiar și în aceste vremuri complicate, deoarece știm că ralierea la valori și participarea sunt metodele principale grație cărora vom supraviețui”, spun reprezentanții agenției.

Vezi mai jos mesajele echipei Seolitte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente