Eurovision a pregătit un show special pentru acest an. Când și cum vei putea urmări „Europe Shine A Light”

eurovision

Pentru că în acest an Eurovision Song Contest 2020 nu poate avea loc, EBU și membrii săi olandezi NPO, NOS și AVROTROS sunt încântați să anunțe că lansează un nou spectacol, Eurovision: Europe Shine A Light. Acesta va fi difuzat în locul Marii Finale de sâmbătă, 16 mai, la 21.00, ora locală a Țărilor de Jos.

Eurovision: Europe Shine A Light va prezenta toate cele 41 de melodii înscrise la concurs, într-un format noncompetitiv, precum și va oferi o mulțime de surprize fanilor și telespectatorilor de acasă. Spectacolul va fi găzduit de prezentatorii olandezi Eurovision: Chantal Janzen, Edsilia Rombley (Eurovision 1998 și 2007) și Jan Smit.

Spectacolul intenționează de asemenea să reunească artiștii care au acces în ediția din 2020 a concursului, din locațiile lor din Europa.

De asemenea, la spectacol vor fi invitați să participe mai mulți artiști bine-cunoscuți din Europa, cu melodii care au devenit hituri, interpretate în locații emblematice europene.

Emisiunea live va dura aproximativ două ore. Mai multe detalii despre linie vor fi dezvăluite în săptămânile următoare. Emisiunea va fi transmisă și pe canalul oficial de YouTube.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente