Vinăria din Vale face o donație de 50 000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor medicale speciale în lupta cu COVID-19

vinariadinvale

Vinăria din Vale se alătură inițiativei Ministerului de Finanțe de combatere a coronavirusului COVID-19 în Republica Moldova, care a precizat că toate donațiile vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor derulate de instituțiile care gestionează criza.

Angajamentul Vinăriei din Vale, parte din inițiativa #VinInAjutor, constă în direcționarea sumei de 50 000 de lei către achiziționarea de echipamente speciale, cu importanță crucială în asigurarea îngrijirii calificate pentru persoanele infectate, precum aparatele de ventilat, materiale sanitare și de igienă și alte echipamente necesare.

„În acest moment, prioritatea numărul unu este să fim uniți, solidari și mai responsabili ca niciodată. Responsabili la nivel individual, prin respectarea indicațiilor oferite de autorități, dar și față de cei din jur, protejându-le viața celor mai vulnerabili dintre noi. Sistemul nostru medical, în lupta cu COVID-19, se va confrunta probabil cu cea mai dură perioadă de până acum. Este nevoie de toată susținerea posibilă pentru spitale din prima linie și pentru cadrele medicale care vor îngriji oamenii dragi nouă”, spune Andrian Davidescu, director comercial Vinăria din Vale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente