(video) Președintele Belarusului, după o partidă de hochei, a afirmat că: „Sportul este cel mai bun antivirus”

Preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, la finalul căruia a afirmat că „sportul este cel mai bun antivirus”.

Belarus este singura ţară europeană în care campionatul de fotbal se joacă. Preşedintele Alexander Lukashenko a vrut să dea şi un exemplu şi a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, la finalul căruia a afirmat că „sportul este cel mai bun antivirus”.

„Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi vreunul?”, a întrebat-o Lukaşenko pe ziarista care l-a intervievat după joc.

„Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus”, a adăugat preşedintele Belarusului.

De la debutul crizei generate de pandemia de coronavirus, preşedintele Aleksandr Lukaşenko, aflat în funcţie din 1994, a refuzat măsuri de izolare, iar săptămâna trecută a denunţat o „psihoză”, afirmând că panica este mai periculoasă decât virusul în sine, scrie AGERPRES.

Lukaşenko a îndemnat populaţia ţării sale să continue să muncească, să meargă la câmp, să conducă tractoarele – pe care ţara sa le produce – întrucât „tractorul vindecă pe toată lumea”.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente