Ai eșecuri în dragoste, relații sau chimie sexuală? Discută cu AnaBot online, gratuit și anonim despre frustrările tale

pexels-photo-2612971
Foto: Gui Vergouwen

Ți s-a întâmplat să vrei să creezi o relație perfectă sau să remodelezi partenerul de alături până nu va fi ca un personaj desprins din basmele despre prinți și prințese și, într-un final, să nu înțelegi de ce a eșuat relația? Sau poate ai alte momente de frustrare în dragoste, relații sau chimie sexuală? Chat bot-ul AnaBot a fost creat pentru a te ajuta să te autocunoști și să-ți îmbunătățești relația cu partenerul.

„Unul dintre paradoxurile umanității e că ne comportăm cel mai urât cu cele mai dragi persoane din viața noastră și asta e pentru că petrecem cel mai mult timp alături de ele. Cum faceți față acum, când sunteți non-stop lângă familie?
AnaBot este un coach digital pentru relații, care te ajută să îți evaluezi IQ-ul dragostei și al relației și oferă informații necesare pentru a îmbunătăți relația de cuplu”, spune psihologa Ana Niculaeș.

Chat bot-ul îl găsiți AICI. El este în română, e gratuit pentru utilizatori și, ce e foarte important, este unul anonim. Mai multe detalii vezi și AICI.

Coach-ul digital de relații îți oferă trei teste de autocunoaștere. E vorba despre: IQ-ul relațiilor, IQ-ul dragostei și testul ce ține de chimia sexuală. După ce răspunzi la întrebări, ești redirecționat la articole informative (utile pentru tine, în baza răspunsurilor pe care le-ai dat), ședință online gratuită și cunoaștere și eventual o ședință de grup pentru cei singuri sau consiliere psihologică de grup în regim online.

Consilierea online se realizează prin site-ul doxy.me. Spre deosebire de Skype, ei respectă criteriul de confidențialitate și distrug orice informație după conversație. Este important să vă programați preventiv.

„Sexul mereu e un subiect important. Și în această perioadă, cuplurile petrec timpul împreună și posibil din cauza stresului să nu mai aibă atracție sexuală, dar asta nu înseamnă că a dispărut chimia. Testul de chimie sexuală din AnaBot are ca sugestie să îi ajute să înțeleagă care ar putea fi situația acum, pe timp de criză. Plus, e un exercițiu de autocunoaștere și îmbunătățire a relației cu partenerul”, spune psihologa.

AnaBot este o idee apărută în 2016 la Startup Weekend din dorința de a crea un pod dintre prăpastia persoanelor care au nevoie de ajutor și profesioniști. Chat bot-ul este unul digital, de aceea oferă această opțiune.

Unul dintre plusuri este și faptul că nu trebuie să instalați o aplicație.

De asemenea, aplicația se adresează oricui, indiferent dacă sunteți sau nu într-o relație. „E pentru oricine vrea să se înțeleagă mai bine. Și cei care sunt singuri pot să verifice cu ce mituri se confruntă. Referitor la dragoste și relație, e mai mult o platformă de psihoeducație în relații.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente