O protagonistă a investigației RISE, care a dat declarații împotriva administratoarei platformei caritate.md, și-a cerut scuze

BeFunky-collage

În luna februarie 2018, Rise Moldova a publicat o investigație bazată pe declarațiile a câtorva mame care au apelat la serviciile platformei caritate.md. Atunci, o mamă povestea cum a fost înșelată de administratoarea platformei, fiind redirecționată într-un spital din Turcia, unde medicii i-ar fi efectuat intervenții chirurgicale fiicei ei.

În prezent, caritate.md și Rise Moldova sunt în proces de judecată, iar Svetlana Sainsus, administratoarea site-ului negă de fiecare dată învinuirile aduse ei.

Recent, Ana Malendra a publicat un video în care își cere scuze pentru acele declarații.


RISE Moldova a obținut mai multe probe care descifrau afacerea cu bolnavi, iar procurorii, la rândul lor, au pornit un dosar penal pentru escrocherie pusă la cale de un grup criminal organizat”, se menționează în lead-ul investigației pe care o puteți urmări mai jos.

În curând după publicarea investigației, reportera #diez Djein Vacari, alături de alți jurnaliști, a vizitat Spitalul Medical Park. În acest articol găsești impresiile, concluziile jurnalistei de la această vizită.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente