Centrele de relații cu consumatorii ale „Moldovagaz” vor fi sistate până pe 6 aprilie. Cum achitați facturile

27.03.20

Activitatea Centrelor de relații cu consumatorii ale „Moldovagaz” se va sista pentru încă o săptămâna, până luni, 6 aprilie. Decizia este luată în contextul ultimelor hotărâri ale Comisiei pentru Situații Excepționale în legătură cu răspândirea coronavirusului de tip nou COVID-19.

Toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelând numărul 1304 în cazul locuitorilor municipiului Chișinău sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site.

Facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate și prin intermediul site-ului oplata.md sau  www.moldovagaz.md. Mai mult, comisionul în mărime de două procente nu se va percepe.

Introducând într-o căsuța dedicată numărul contului său personal indicat în factura pentru consumul de gaze naturale (nu cel IDNP), consumatorii vor avea opțiunea să achite ușor, sigur și fără să iasă din casă consumul curent sau datoria existentă.

Tranzacția poate fi efectuată prin intermediul sistemelor de plăți sau a cardurilor bancare utilizate atât în Republica Moldova, cât și din afara țării. Interfața programului oferă consumatorului și opțiunea de a plasa de sine stătător indicatorii actuali ai contorului personal de gaze naturale.

Menționăm că în perioadă de valabilitate a codurilor epidemiologice nu se va purcede la deconectări.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente