Serviciul fiscal lansează linia fierbinte unde pot fi denunțate cazuri de majorare a prețurilor

masti

Serviciul Fiscal de Stat pune la dispoziția cetățenilor linia fierbinte pentru a denunţa cazurile de majorare a preţurilor produselor social importante. Informația despre majorarea prețurilor poate fi comunicată la Linia Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat 0 8000 1525.

Zilnic, autoritatea fiscală monitorizează activitatea a 812 farmacii privind prețurile de livrare a produselor social importante, în vederea respectării prevederilor legislației în vigoare.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, au fost efectuate 54 de controale fiscale, în rezultatul cărora au fost stabilite șase cazuri de încălcare fiscală. Începând cu data de 27 martie 2020, Serviciul Fiscal de Stat, de comun cu Inspecția Financiară, va desfășura zilnic verificări la farmacii, unități de comerț cu amănuntul și cu ridicata în scopul verificării respectării modului de formare a prețurilor de comercializare a produselor social importante.

Vezi AICI lista produselor social importante.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente