(live) Ministra sănătății prezintă informații actualizate privind COVID-19 în țară

frumoasa

Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a ieșit într-un briefing de presă pentru a prezenta informațiile actualizate privind evoluția virusului de tip nou în Moldova.

Amintim că ieri, încă 28 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în Moldova. Anunțul a fost făcut de autorități după ședința Centrului Unic de Comandă. Astfel, în Republica Moldova sunt înregistrate 177 de cazuri pozitive de coronavirus.

Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a ieșit într-un briefing de presă pentru a prezenta informațiile actualizate privind controlul infecției prin coronavirusul de tip nou la nivel național.

A fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în Moldova. Platforma mai conține și o hartă interactivă care arată vizual repartizarea cazurilor pe regiuni. Mai multe detalii despre platformă vezi AICI.

Reamintim că parlamentul a aprobat marți, 17 martie, Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declararea stării de urgență pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 17 martie-15 mai 2020.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente