(foto) Teatrele din Moldova încă activează. Vizionați online spectacolele din arhiva culturală moldovenească

Carantina nu ne împiedică să mergem, măcar virtual, la spectacole, concerte, biblioteci sau chiar la școală. Dacă ți s-a făcut dor de un spectacol bun, mai multe instituții de cultură din țară difuzează online concerte, spectacole și expoziții.

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” te invită să urmărești online în fiecare seară un spectacol care va fi difuzat pe pagina de Facebook a instituției. Ora și data difuzării sunt anunțate în cadrul evenimentului creat pentru fiecare spectacol în parte.

Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” pune la dispoziția publicului-spectator cele mai îndrăgite piese de teatru din repertoriul instituției. Astfel, accesând pagina de Facebook a Teatrului Mihai Eminescu puteți viziona spectacolul „Casa mare” de Ion Druță, „Filumena Marturano sau divorț în stil italian” de Eduardo de Filippo, „Hronicul Găinarilor” etc.

Teatrul „Alexei Mateevici”

Teatrul „Alexei Mateevici” transmite în fiecare duminică pe pagina de Facebook a instituției câte un spectacol din repertoriul său. În repertoriul de astăzi, veți găsi spectacolul „Iluzii” în regia lui Sorin Militaru. Spectacolul va fi difuzat de la ora 18.00 până la 19.20.

Teatrul „Eugène Ionesco”

Teatrul „Eugène Ionesco” vă invită la maratonul „TEI”, care presupune să faceți o excursie prin toți cei 30 de ani de activitate ai teatrului. Veți putea viziona spectacole, emisiuni și interviuri pe pagina de Facebook a instituției.

Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”

Teatrul „Licurici” își mută sala de spectacole online – în fiecare casă.

Pe parcursul zilelor (în timp ce toată lumea stă acasă), spectacolele vor fi încărcate pe pagina de Facebook a teatrului.

Teatrul „Satiricus”

Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale și-a schimbat activitatea în online. Acum, spectacolele le puteți viziona pe pagina de Facebook a instituției.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente