Tradiționalul marș al unirii din 27 martie se mută în mediul online. Cum poți participa și tu

marșul unirii

În fiecare an, toți cei care simt românește se reuneau pe 27 martie și sărbătoreau Unirea Basarabiei cu România votată la 1918 de către Sfatul Țării. În 2020, din cauza pandemiei COVID-19, nu vei mai putea sărbători în stradă, dar Acțiunea 2012 te invită să participi la Marea Adunare Online.

Astfel, fie că vă aflați la București, la Chișinău, la Roma, la Paris sau oriunde în lume, pe 27 martie, oricine simte românește poate participa la Marea Adunare Online.

Tot ce trebuie să faceți este să dați „Particip” la evenimentul de pe Facebook, după care să faceți o scurtă filmare, în care să transmiteți un mesaj unionist, un cântec sau o poezie și apoi să trimiteți acest scurt video însoțit de numele vostru complet și locul în care vă aflați la adresa [email protected], prin platforma https://wetransfer.com/ sau pe WhatsApp la +40726437267.

Mesajele voastre de solidaritate, de Unire, de unitate vor fi difuzate live pe 27 martie 2020, începând cu ora 16.00 pe pagina de Facebook Basarabia e România.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente