Ministerul Educației a aprobat Metodologia privind organizarea la distanță a procesului educațional în condiții de carantină pentru grădinițele din țară

Gradinița 1663

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat „Metodologia privind organizarea la distanță a procesului educațional în condiții de carantină, pentru instituțiile de educație timpurie”.

Documentul stabilește modul de continuare a procesului educațional în instituțiile de educație timpurie, atât în grupele preșcolare, inclusiv cele pregătitoare, cât și în grupele antepreșcolare, în condiții de carantină, când prezența fizică a copiilor în sălile de grupă este restricționată.

„Familia și grădinița trebuie să dezvolte experiențe pozitive și să-și asume angajamente pentru a maximiza oportunitățile de cunoaștere și dezvoltare ale copiilor și pentru a le asigura încrederea că în spatele calculatorului, telefonului, tabletei etc. sunt adevărate cadre didactice, iar alături – un sprijin de încredere”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente