Odată cu răspândirea virusului de tip nou, întreprinderile din domeniul HoReCa s-au văzut nevoite să-și sisteze activitatea. Perioada în care localurile nu funcționează afectează zeci de mii de antreprenori din întreaga țară. Echipa Smokehouse a decis să lanseze o campanie de colectare de fonduri, prin care îndeamnă comunitatea să susțină localul în această perioadă.

„La Smokehouse, ca multe companii mici din întreaga lume, suntem în criză. Din cauza deciziilor guvernamentale, nu putem lucra, dar facturile trebuie totuși plătite. Vrem să facem tot ce putem pentru a ne redeschide când trece această criză.

Astăzi solicităm sprijin comunității și prietenilor noștri. În declarația de valori a companiei noastre începem cu faptul că comunitatea noastră este forța noastră. Această comunitate – prieteni, membri ai echipei, clienți și întreprinderi mici – au ajutat la deschiderea Smokehouse-ului în locul pe care îl cunoaștem și îl iubim. Am luptat înainte și vom lupta din nou. Acum vrem să ne ajutați să continuăm lupta”, se menționează în descrierea campaniei.

Ținta campaniei este de a aduna 4 000 de dolari. Banii vor fi direcționați pentru acoperirea cheltuielilor de bază a localului. „Prioritate este să plătim salariile echipei. De asemenea, alte facturi trebuie plătite, întrucât guvernul moldovean a întreprins puține acțiuni cu privire la măsurile de urgență care ne afectează acum. Sperăm foarte mult că acest lucru se va schimba în viitorul apropiat.”

Poți contribui prin donare sau prin procurarea produselor oferite de cei de la Smokehouse. În cadrul campaniei, poți alege halbe de bere, tricouri sau chiar o petrecere alături de 30 de prieteni.

Dacă vrei să ajuți echipa Smokehouse, găsești link la campanie AICI.