Ambasada Britanică la Chișinău anunță deschiderea înscrierilor la programul John Smith Trust Fellowship. Cum poți depune dosarul

londra
Foto: londoneye.com

Ambasada Britanică la Chișinău anunță deschiderea perioadei de depunere a dosarelor pentru programul John Smith Trust Fellowship.

Acest program, care derulează timp de patru săptămâni în mai multe orașe din Marea Britanie, este destinat potențialilor lideri din 12 țări din fosta Uniune Sovietică, inclusiv Republica Moldova.

Programele se desfășoară în jurul a trei piloni: o perspectivă unică asupra instituțiilor din Marea Britanie, întrevederi cu specialiști de talie internațională din Regatul Unit și dezvoltarea abilităților de leadership prin traininguri și workshopuri. Participanții programului ajung chiar și la Downing Street 10 (Reședința și Oficiul Primului Ministru Britanic).

Dacă vii din domeniile buna guvernare, statul de drept sau justiția socială, ai vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani și vorbești fluent limba engleză, atunci această oportunitate este pentru tine!

Perioada pentru depunerea dosarelor: 23 martie-19 aprilie.

Mai multe detalii despre procesul de depunere a dosarului vezi AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente