(video) Cum are loc o lecție online pe Google Classroom? Tot ce trebuie să știi despre platformă

cătălina

Sistarea activității instituțiilor de învățământ nu ar trebui să însemne și stoparea procesului educațional. În era digitală, există o mulțime de resurse online ce pot facilita acest proces, iar integrarea tehnologiilor digitale în educație nu mai este un moft, ci o necesitate și o soluție rapidă și comodă.

Cătălina Țurcanu a vorbit la Edu Tolk despre Google Classroom – un serviciu absolut gratuit pentru școli, organizații non-profit și oricine are un cont personal Google. Acest program ușurează considerabil interacțiunea dintre profesori și elevi, atât în timpul orelor cât și în afara lor.

Vezi în videoul de mai jos cum te înregistrezi, cum distribui și creezi materiale didactice, cum elaborezi teste ce sunt verificate automat precum și cum organizezi/comunici în cadrul unei lecții online.

Cătălina este producătoarea rubricii despre Resursele Educaționale Deschise, din cadrul primei emisiuni despre educație din Moldova – Edu Tolk. La Edu Tolk se vorbește despre subiecte din educație care sunt interesante pentru tine.

Urmărește Edu Tolk pe Facebook și YouTube.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente