După ce Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 a intrat parțial în carantină, astăzi încă un spital din țară a intrat în carantină. E vorba despre spitalul din comuna Cărpineni, raionul Hâncești.

Spitalul din Cărpineni a intrat în carantină după ce o pacientă nu a anunțat medicii că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Instituția medicală urmează să fie închisă pentru o perioadă de 14 zile.

„24 de angajați ai spitalului au intrat în contact cu persoana. Pacienta era originară din satul Bălceana și nu a declarat că a luat contact cu o persoană infectată cu virusul Covid-19. Aducem mulțumiri personalului medical pentru dedicare zi de zi în slujba sănătății cetățenilor și îi așteptăm să revină sănătoși peste 14 zile în Spitalul Cărpineni”, menționează autoritățile comunei.

Amintim că pe 23 martie, Spitalul Clinic Municipal de Copii nr. 1 a intrat parțial în carantină. Acest lucru s-a întâmplat după ce o pacientă nu a anunțat medicii că a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus.