Cum să alegeţi un credit online optim: la ce trebuie să acordați atenţie

creditprime

Dacă aveţi nevoie să obţineţi un credit în Moldova, mai jos noi am prezentat patru cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luaţi în calcul atunci când căutaţi un împrumut online.

#1. Garantat sau negarantat? Alegeţi creditul care vi se potriveşte

La fel ca și alte tipuri de împrumuturi, împrumuturile online pot fi garantate sau negarantate. Dacă optați pentru o sumă mai mare de bani, de cele mai multe ori băncile sau alte organizații financiare specializate în creditare pot să solicite garanții, cum ar fi un bun sau o altă proprietate personală. În acest caz este vorba despre un credit garantat. Creditele negarantate sunt creditele pentru care organizația creditară nu are nevoie de garanții pentru a vă acorda împrumutul pe care îl solicitați. La Credit Prime vă puteți bucura de produse microcreditare pe care le puteți contracta fără a oferi garanții.

#2. Evaluaţi durata procesului de împrumut

De obicei, atunci când apelaţi la un credit online aveţi nevoie cât mai rapid de suma solicitată. Astfel, contează foarte mult cât de rapid creditorul vă analizează cererea şi vă eliberează banii. Multe companii de creditare nebancare oferă credite online urgente MD, acceptând cererea şi eliberând banii în cel mai scurt timp. Pe site-ul CreditPrime, spre exemplu, cererea se analizează în 15 minute!

#3. Analizaţi pachetul de acte necesar pentru a solicita un împrumut

Pachetul de acte solicitate de către creditor depinde de mai mulţi factori, cum ar fi: suma pe care o solicitaţi (în lei sau altă valută), durata creditului etc. În prezent, avem multe organizaţii financiare care acordă credite online nebancare cu un set redus de documente, iar astfel procesul devine mai uşor. Foarte des companiile de creditare oferă credite online doar cu buletinul – ceea ce este foarte comod în cazul în care aveţi nevoie urgent de bani. În acest sens, Credit Prime pune la dispoziţia clienţilor săi produse care pot fi contractate cu un pachet minim de acte.

#4. Analizaţi rata dobânzii oferită de către creditor

Atunci când contractaţi un credit, dumneavoastră luaţi bani la procente. Astfel, procentul este un factor important, deoarece de el depinde suma pe care o veţi restitui creditorului. La fel stau lucrurile şi cu comisioanele. Cu cât mai mică este rata dobânzii şi comisioanele, cu atât mai rentabil este creditul. Tot ce trebuie să faceţi este doar să alegeţi cea mai bună ofertă. La Credit Prime toate taxele şi comisioanele sunt transparente, le puteţi găsi pe site-ul companiei.

Acestea sunt lucrurile cheie la care ar trebui să acordați o atenţie sporită atunci când căutați un credit online. Sperăm să vă fie cu spor şi să găsiţi cea mai potrivită ofertă pentru dumneavoastră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente