Pentru că le pasă şi înțeleg necesitatea tot mai evidentă de a efectua servicii bancare online, Moldindconbank vine în întâmpinarea celor care încă nu dețin un card de plată, oferindu-le posibilitatea de a deschide gratuit un card contactless Mastercard sau Visa, la alegere.

Astfel, în perioada 25 martie-31 mai 2020, doritorii pot beneficia de un card contactless Mastercard Debit sau Visa Classic în MDL cu 0 lei taxa de emitere şi 0 lei taxa lunară de administrare a contului în primele 12 luni.

Cardul Moldindconbank oferă deținătorilor acces la o serie de servicii bancare online: Web Banking, Mobile Banking, Direct Transfer, cu ajutorul cărora pot efectua mai multe operațiuni bancare direct de acasă, gratuit şi în orice moment al zilei.

  • Achitarea facturilor, serviciilor financiare, taxelor şi a altor servicii – GRATUIT;
  • Achitarea creditelor personale deținute la Moldindconbank sau la alte companii de microcreditare – GRATUIT; 
  • Transferarea banilor de pe cardul personal pe orice alt card Moldindconbank – GRATUIT;
  • Transferarea banilor online de pe cardul personal pe orice alt card emis de băncile din RM sau peste hotare (contra cost);
  • Primirea transferurilor rapide de peste hotare (MoneyGram, Unistream, Ria Trasfer, Intel Express), direct pe card prin site-ul https://direct.micb.md/ – GRATUIT.

Deschiderea conturilor de card se efectuează cu buletinul de identitate în orice sucursală Moldindconbank

*Emiterea gratuită este valabilă pentru cardurile Debit Mastercard şi Visa Classic din pachetul Basic, categoria General