(video) Un club de striptease din Portland a fost închis, iar acum dansatoarele livrează mâncare la domiciliu

Foto: twitter.com/Oregonian

Clubul de striptease din Portland a fost obligat să se închidă pentru a evita răspândirea coronavirusului. Proprietarul a găsit o soluție originală de a ieși din situație și a început o altă afacere „dansatoarele striptease livrează mâncarea la domiciliu”.

Deci, proprietarul fostului club de striptease a decis să înceapă a livra mâncare, fiindcă în statul Oregon din Statele Unite livrarea la domiciliu nu-i interzisă prin lege. Și astfel s-a născut cea mai nouă afacere a proprietarului clubului Shon Boulden „Boober Eats”.

Serviciul de livrare la domiciliu, în cadrul căruia dansatoarele mai puțin îmbrăcate vor livra mâncare fierbinte la ușa ta, a început ca o glumă postată de Boulden pe rețelele sociale. Când oamenii au început să se intereseze despre comenzi, Boulden a văzut potențialul în această afacere, scrie Oregonlive.

https://www.youtube.com/watch?v=xQZdL_uV-GQ&feature=emb_title

Toate dansatoarele sunt conduse și supravegheate de un agent de pază. Când primești comanda există cel puțin o regulă „fără atingerea dansatoarelor”.

Boulden a spus că încearcă să angajeze cât mai multe persoane după ce s-a închis clubul. Personalul de bucătărie face ordine pentru gătit, agenții de pază conduc dansatoarele către livrări, iar barmanii lucrează acum la telefoane și mențin legătura cu rețelele sociale.

„Este o nebunie”, a spus Boulden. „Am transformat singura noastră afacere într-una total diferită.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente