Purcari va contribui cu 2 milioane de lei pentru lupta cu noul coronavirus în Moldova și România

88317563-800×344

Grupul Purcari va contribui cu 2 milioane de lei către un fond adresat combaterii epidemiei COVID-19 în Republica Moldova și România. Jumătate din această sumă reprezintă contribuția personală a fondatorului grupului, Victor Bostan.

„Vom raporta comunității toate proiectele individuale care urmează să fie finanțate din acest fond, de la achiziții de ventilatoare pentru plămâni, la suport pentru personalul medical și ajutarea bătrânilor rămași în izolare acasă”, se arată într-un comunicat al grupului.

De asemenea, grupul Purcari declară că va menține angajamentele față de cei peste 1 000 de angajați, dar și față de furnizori. „Vom continua să menținem planurile noastre de aprovizionare, din moment ce alte mii de angajați ai partenerilor noștri, multe dintre ele afaceri mici și fermieri, depind de capacitatea noastră de a continua să achiziționăm bunurile și serviciile lor”, se mai arată în apelul companiei.

În afară de aceasta, și-au anunțat contribuția personală în fondul anti-COVID-19 membrii Consiliului de Administrație și reprezentanții managementului de top, care s-au arătat dispuși să cedeze între 25 și 100 % din venituri pe durata de până la un an.

Purcari și-a îndemnat și angajații să doneze, în limita posibilităților, organizațiilor din R. Moldova și România care luptă contra COVID-19. Purcari va egala orice donație cu o contribuție similară.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente