Cum poți contribui cu idei și soluții la depășirea crizei globale provocate de pandemia COVID-19

latop
Foto: Burst

Platforma AC Lab21 invită echipe de designeri, programatori, studenți, oameni de știință, profesioniști în domeniile lor să se alăture inițiativei și să contribuie la depășirea crizei globale care a venit odată cu pandemia COVID-19.

De asemenea, companiile, organizațiile și experții sunt invitaţi să se alăture comunității internaționale de mentori și să ajute echipele anticriză să-și realizeze proiectele.

Participanții se pot implica în soluționarea problemelor locale, dar și globale, se pot alătura echipelor existente sau pot crea echipe proprii. Pot fi atât proiecte de afaceri, cât și inițiative de voluntariat, important este ca acestea să genereze un impact pozitiv asupra societății.

Problemele cu care se confruntă în prezent societățile sunt diverse, începând cu neadaptarea sistemului medical, insuficiența echipamentului tehnologic, conservatismul metodelor de predare în educație, logistica slab dezvoltată, veniturile reduse ale populației, costurile înalte suportate de mediul de afaceri, neadaptarea politicilor de stat la necesitățile curente etc.

Cele mai bune idei vor beneficia de o incubare intensă, ulterior fiind redirecționate la beneficiari pentru a fi rapid implementate, astfel încât criza să nu devină sfârșitul lumii, ci o oportunitate de dezvoltare.

Cererile sunt acceptate și analizate continuu pe site-ul web www.aclab21.org.

Anticrisis Lab21 este acceleratorul online pentru Europa de Est care sprijină dezvoltarea, implementarea și finanțarea inițiativelor ce pot să ajute la depășirea crizei economice și sociale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente