Grupul de pe Facebook unde poți urmări live concerte oferite de muzicieni din întreaga lume

concert
Foto: #stayhome Home Live Concerts

Un student moldovean, care-și face studiile în Germania, a creat un grup de Facebook unde muzicieni din întreaga lume oferă concerte live. Artiștii transmit concertele de la ei de acasă pentru a susține spiritual persoanele blocate în casă.

Pavel Efremov este și el muzician și a rămas blocat în Detmold, după ce tot sistemul de studii a fost oprit de autorități: „Procesul de studii a fost oprit până în luna mai. Toate concertele au fost anulate și în Moldova nu pot să mă întorc”, ne povestește Pavel.

Totodată, tânărul s-a gândit să creeze acest grup care ar veni în ajutorul multor oameni ce stau blocați în casă la fel ca și el și ca mulți alți muzicieni: „Împreună vom petrece seri frumoase și relaxante cu muzică bună”.

Până acum au susținut concerte muzicieni precum Alexandra Conunova (moldoveancă stabilită în Elveția), Bogdan Laketic, acordeonist sârb cu streaming de la Viena, vocalistul basarabean Sandu Bantaș cu live de la Iași, trompetistul american Eganam Segbefia direct din New York, dar și alți muzicieni din diverse colțuri ale lumii.

Orarul concertelor care urmează îl puteți vedea în imaginea de mai jos, iar grupul de pe Facebook îl găsiți AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente