(video) #WorldCupAtHome. FIFA va difuza online cele mai frumoase meciuri din cadrul cupelor mondiale

maxresdefault

FIFA a lansat o nouă inițiativă pentru a ajuta la aducerea fotbalului acasă. Începând cu ziua de sâmbătă, 21 martie, forumul fotbalistic va pune la dispoziția microbiștilor din întreaga lume o arhivă de meciuri din cadrul cupelor mondiale pe mai multe canale de conținut, până la restabilirea activităților de fotbal obișnuite în întreaga lume.

Prin intermediul campaniei #WorldCupAtHome, fanii fotbalului vor avea acces la replicile complete ale mai mult de 30 de meciuri de la FIFA World Cup™ și FIFA Women’s World Cup™. Acestea urmează să fie publicate pentru prima dată pe FIFA.com, canalul FIFA YouTube și, de asemenea, pe Weibo în China.

Oportunitățile suplimentare de implicare vor permite, de asemenea, comunității să interacționeze cu chatul live pe YouTube, iar voturile pentru momentul preferat al meciului pe diverse canale de socializare FIFA vor resimula și mai mult experiența meciului în direct, în timp ce documentarele și interviurile cu jucători de fotbal și antrenori celebri vor aprofundarea suplimentară a inventarului de conținut.

Fanii vor putea vota zilnic meciurile care urmează să fie difuzate, pe pagina de Twitter.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente