(foto) Printre cărți, desenând curcubeie. Elevii liceului „Prometeu-Prim” te îndeamnă să stai acasă

stau acasă

Elevii liceului „Prometeu-Prim” arată că le pasă îndemnând pe fiecare să dea dovadă de responsabilitate și să protejeze atât propria sănătate, cât și a celor din jur stând acasă. Cea mai bună metodă de a combate infectarea tot mai rapidă cu coronavirus este autoizolarea. Acesta este mesajul pe care îl transmit elevii prin participarea la campaniile #StauAcasă și #TotulVaFiBine.

Inspirați de mesajul medicilor „Noi muncim, voi stați acasă!”, elevii contribuie prin propriile eforturi la informarea și încurajarea fiecăruia de a avea grijă de sănătatea sa. Fiecare elev, de la mic la mare, a făcut o fotografie prin care arată cum se desfășoară o zi tipică în carantină. Înconjurați de cărți, tinerii țin o foaie cu mesajul „Eu stau acasă, dar tu?”.

Alături de acest mesaj, cu scopul de a reduce panica și de a încuraja pe fiecare în această perioadă dificilă, cei mici au desenat curcubeie însoțite de mesajul „Totul va fi bine!”.

Dând dovadă de creativitate, „prometeiștii” încurajează elevii de pretutindeni să folosească util timpul de care dispun și să facă tot posibilul pentru a garanta siguranța personală și a celor din jur.

Inițiativa elevilor a fost susținută și de doamna directoare, Tatiana Verdeș.

Consiliul elevilor liceului „Prometeu-Prim” îndeamnă să vă informați și să respectați regulile de protecție împotriva virusului, recomandând această informație din partea filialei Organizației Mondiale a Sănătății din Moldova.

Pentru a urmări în continuare activitatea liceului, vizitați paginile de Facebook și Instagram.

Autoare: Andreea Dudulica

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente