Doi bărbați au mințit medicii de la spitalul Toma Ciorbă că au revenit din Italia și au cerut să fie testați la coronavirus. Abia după ce au fost internați au spus că este o glumă

toma ciorba

Doi bărbați au mințit aseară medicii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorbă și au cerut să fie testați la coronavirus. Abia după ce au fost internați au mărturisit că este vorba despre o glumă. Mai mult, aceștia au agresat personalul medical. Despre aceasta a declarat directorul spitalului într-un briefing de presă.

„Doi pacienți au ajuns aseară la Toma Ciorbă și au agresat personalul medical. Bărbații au spus că s-au întors recent din Italia și vor să fie investigați și internați pentru coronavirus. După jumătatea de oră de discuții cu medicii și după prelevarea testelor pentru coronavirus, dar și după ce au fost internați în spital, aceștia le-au spus medicilor că au glumit și că nu au fost în Italia. De asemenea, aceștia le-au cerut medicilor permisiunea să plece acasă”, a menționat directorul spitalului.

Cazul a fost transmis organelor de drept pentru a fi investigat.

Amintim că, pentru fals în declarații, persoanele ar putea răspunde penal.

În prezent sunt 39 de cazuri suspecte cu coronavirus și șase cazuri confirmate. Pacienții care au fost testați pozitiv au o stare de sănătate bună.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente