Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, România, vine cu un spectacol la Chișinău. Cum puteți achiziționa biletele

IMG_0327 — копия

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, România, va prezenta, în Sala Mare a Teatrului Național Satiricus „Ion Luca Caragiale”, spectacolul „Casting…Casting…Casting…” de Lucian Băleanu. Spectacolul se va ține pe 12 martie la ora 18.30.

„Noi trecem toată viața printr-un casting fără de sfârșit! Iar uneori avem parte de câteva castinguri în fiecare zi. Fiecare dialog este, de fapt, un casting. Orice întâlnire dintre doi tineri este tot un casting. Toți dăm casting după casting pentru a avea o viață mai bună, mai liniștită… Mereu încercăm să convingem pe cineva. Sunt – dialogurile respective – probe, concursuri pe care, iată, le numim castinguri. Prin intermediul actriței Ella Nistor, tocmai asta vrem să spunem: toți trecem printr-un casting permanent. Iar în spectacol, chiar dacă actrița respectivă nu a obținut rolul pe care și-l dorea, ea totuși este sigură că vor urma alte zeci de castinguri până va obține rolul dorit. Practic, ea îndeamnă lumea să nu dispere când nu reușește ceva, ci să se prezinte la noi și noi castinguri până va obține ceea ce își dorește! Acesta-i mesajul spectacolului”, spune Alexandru Vasilache.

Premiera a avut loc pe 21 iunie 2019. Autorul piesei este Lucian Băleanu. Spectacolul a fost pus în scenă de regizorul Alexandru Vasilachi.

Dura spectacolului este de 60 de minute. Piesa nu are limită de vârstă.

Vânzări și rezervările de bilete se fac pe satiricus.md sau la numerele de telefon: +373 22-20-28-90/069416078 (casa de bilete).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente