Recomandări #diez. Unde să mergi marți dacă te-ai plictisit să stai în casă

evenimente
Foto: Garon Piceli

Începe o nouă săptămână și asta înseamnă o nouă serie de evenimente interesante care au loc la Chișinău. Deși în ziua de marți numărul acestora nu este atât de mare, noi am selectat câteva activități care ar putea să te scoată din casă și să-ți facă ziua de marți mai frumoasă.

# Începe săptămâna cu o seară de jazz

Dacă îți place jazzul, atunci seara ta de marți este salvată de plictiseală! În cadrul festivalului „Mărțișor 2020” va avea loc un recital muzical cu artiști din Moscova.

În program: aranjamente ale creațiilor din clasica universală, muzică de film, jazz, blues, rock de C. Bolling, D. Ellington, C. Corea, E. Kusturica, D. Kramer, E. Garner, O. Peterson, A. Piazzolla, A. Dudley, A.L. Webber.

Concertul începe la ora 18.00 și se desfășoară la Sala cu Orgă din Chișinău. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu un spectacol

Pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” se joacă spectacolul „Copiii Foametei. Mărturii”.

Spectacolul începe la ora 18.30. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu o expoziție japoneză

Începând cu ora 10.00 și până la ora 18.00, poți merge la Muzeul Național de Artă al Moldovei să admiri expoziția ukiyo-e „Maeștri Ukiyo-e de la perioada Edo la perioada Meiji”.

În cadrul expoziției sunt expuse aproximativ 80 de stampe japoneze ukiyo-e din patrimoniul muzeului. Ukiyo-e reprezintă o gravură din lemn din perioada Edo și se clasifică pe scară largă în peisaje, locuri faimoase, picturi de actori ai teatrului Kabuki și picturi pentru decor la acea vreme ca elemente de afișe moderne. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu o cutie neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.

Spectacolul se joacă la Teatrul Geneza Art, începând cu ora 19.00. Detalii găsești AICI!

# Începe săptămâna cu un meci de fotbal

Dacă ești pasionat de fotbal, atunci poți petrece seara de marți la BandabaR, vizionând meciul RB Leipzig – Tottenham Hotspur. Difuzarea meciului începe la ora 21.00. Mai multe detalii găsești AICI!

# Începe săptămâna la cinema

Un film sau un desen animat la cinema te poate ajuta în orice zi să scapi de rutină și să ieși din casă. Așadar, încearcă să petreci câteva ore vizionând o poveste despre doi frați elfi care pornesc într-o călătorie cu scopul de a afla dacă magia mai este prezentă în lume.

Detalii despre bilete și orar găsești AICI!

Să ai o săptămână cât mai reușită!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente