Dacă nu știi ce să faci de 8 Martie, echipa #diez îți recomandă cele mai frumoase evenimente din această zi

8 march
Foto: 1800flowers.com

Pentru cei care celebrează ziua de 8 Martie, indiferent de cum o fac, echipa #diez a selectat cele mai frumoase evenimente la care poți merge împreună cu oamenii dragi. Sărbătorește frumos așa cum știi să o faci tu cel mai bine!

Muzică de la trei trupe diferite

Trei trupe de factură diferită: „DELTA PE OBRAZ, LABBA TRISSTA, THE SOHO DAYS” se unesc în cea mai frumoasă zi a anului: 8 Martie cu muzică bună și dispoziție la maximum!

Muzica va începe la ora 19.00, iar biletele pot fi procurate la intrare cu 80 de lei. Mai multe detalii găești AICI.

Rauf & Faik

Rauf Faik, duetul fraților gemeni talentați, a ajuns și la Chișinău. Concertul începe la ora 19.00, iar pentru mai multe detalii apasă AICI.

Femeie, Dulce Femeie

8 Martie este încă un motiv pentru a celebra frumusețea, feminitatea, tandrețea, înțelepciunea spirituală și pe EA. În această zi minunată, echipa Butoiaș organizează un eveniment de excepție și plin de emoții pozitive, care începe la ora 18.00.

Mai multe detalii găsești AICI.

Dăruiește un zâmbet

Vrei să faci ziua mai frumoasă pentru cineva? Activitatea de voluntariat „Amicus Chișinău” îți oferă posibilitatea de a dărui un zâmbet pentru o mamă, bunică, soție, soră… Activitatea începe la ora 14.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Marșul Solidarității

Cea de-a șasea ediție a marșului de 8 Martie va începe la ora 13.00, având ca punct de pornire, ca de obicei, scuarul magazinului Unic Centru Comercial, cu punctul final la parcul „Dendrariu”, unde se va organiza un picnic în aer liber. Mai multe detalii găsești AICI.

Spectacol

Spectacolul „Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine” va începe la ora 18.30 la Teatrul National „Mihai Eminescu”.

Mai multe detalii găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente