Ronaldinho, împreună cu fratele său, se află în custodia poliției din Paraguay. Ei au fost prinși cu pașapoarte false

collage

Ronaldinho riscă să fie arestat după ce a fost găsit de autorităţile din Paraguay cu un paşaport fals, relatează mediafax.ro. Campionul mondial din 2002 a sosit în Paraguay miercuri, pentru a participa la un eveniment caritabil. Autorităţile din Asuncion au intrat în hotelul în care erau cazaţi Ronaldinho şi fratele său, Roberto de Assis, şi au găsit documentele false ale celor doi.

Poliția locală le-a permis să stea în hotel, însă aceștia rămân în custodia autorităţilor şi urmează să se prezinte astăzi la parchet. O altă persoană care s-a aflat cu cei doi a fost arestată.

„Ronaldinho şi fratele său nu sunt reţinuţi, dar se află sub urmărire şi vor trebui să depună mărturie. Ulterior, se va decide dacă vor fi arestaţi sau nu”, a spus Euclides Acevedo, ministrul de interne din Paraguay, potrivit ESPN Brasil.

Fostul fotbalist susţine că el şi fratele său au fost înşelaţi de persoana care i-a insoţit şi care a fost arestată. Ronaldinho a fost campion mondial cu Brazilia în 2002. Atacantul a jucat la cluburi precum Paris Saint-Germain, FC Barcelona sau AC Milan.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente