Fostul guvernator al BNM Dorin Drăguțanu are statut de învinuit în dosarul fraudei bancare

unnamed

Procuratura Generală a anunțat că fostul guvernator al BNM Dorin Drăguțanu a primit statut de învinuit în dosarul fraudei bancare.

În același timp, au avut loc acțiuni procesual-penale pe marginea dosarului privind frauda bancară, care s-au soldat cu reținerea preventivă a trei persoane, printre care un actual și un fost viceguvernator, precum și un șef de direcție de la BNM. Aceștia sunt bănuiți de participare la escrocherie și spălare de bani, ambele infracțiuni comise în proporții deosebit de mari.

Anterior, BNM a comentat acțiunile oamenilor legii din ziua de astăzi cu privire la percheziții și arestări: „Am cooperat în măsură deplină cu organele de anchetă pe tot parcursul acestor ani, în dosarele și anchetele intentate care vizează sectorul bancar, oferind toate materialele existente, documente, specialiști, explicații etc. și vom continua să cooperăm pe deplin”.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente