Recomandări #diez. Evenimente colorate la care să mergi pe 4 martie, o frumoasă zi de miercuri

evenimente39-920×612

Psihologii susțin că cea mai complicată zi din săptămână este miercuri, pentru că weekendul a rămas în urmă, iar weekendul viitor e prea departe. Pentru a avea o experiență cât mai frumoasă în ziua de miercuri, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care ai putea să mergi.

# Jam Session in Albion

No photo description available.

Pe 4 februarie, mult așteptatul jam-session revine în forță și continuă în fiecare miercuri.  Jam-session este o posibilitate unică pentru fiecare din muzicieni de a-și împărtăși talentul cu publicul, iar pentru oaspeții clubului de a asculta ceea ce nu este uzual pentru un concert. Tradițional pentru jam-session – intrarea este liberă. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# Eu sunt Generația Egalității: Dialog între Generații

Image may contain: 16 people, text

Vino la lansarea Campaniei internaționale dedicate Zilei internaționale a femeii 2020: Eu sunt Generația Egalității: dialog între generații. Evenimentul va întruni tineri de diferite vârste, dar și apărători ai drepturilor omului și egalității de gen, pentru a desfășura o sesiune de dialog/ dezbateri pe subiectul Egalității de Gen, Drepturile Femeii, implementarea Platformei de acțiune de la Beijing și Agenda 2030. Mai multe detalii vezi aici.

# Festivalul Feminist/ediția a șasea/2020

Image may contain: text

Acest an este dedicat ratificării Convenției de la Istanbul, cu genericul: „La început a fost violența/Violența împotriva noastră/Opriți violența/Porniți Convenția!” Convenția de la Istanbul este primul document juridic ce prevede o abordare unitară pentru prevenirea, investigarea și pedepsirea actelor de violență împotriva femeilor și fetelor, violenței domestice, inclusiv prin urmărirea penală a autorilor acestui tip de crime. Violența față de fete și femei rămâne a fi cea mai gravă încălcare a dreptului omului din Republica Moldova. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# Gestionarea conflictelor, bullying și rezolvare de probleme

Image may contain: 1 person, selfie, close-up and text

De cele mai multe ori conflictele ne sperie. Vrem să fugim de ele sau să le eliminăm din viața noastră. Aceste „strategii” nu sunt câștigătoare pe termen lung pentru că ne lasă fără pregătire în fața conflictului și fără strategii reale să gestionăm și să rezolvăm problemele în mod eficient. Acest atelier se adresează atât părinților, cât și oamenilor implicați în educație (profesori, învățători, educatori, facilitatori și orice persoane care se ocupă de activități legate de copii). Mai multe detalii vezi aici.

# Conferința Națională „Anul Vitivinicol 2019”

Oficiul Național al Viei și Vinului organizează, în data de 4 martie, ediția a treia a Conferinței Naționale a Filierei Vitivinicole cu genericul „Anul Vitivinicol 2019”. În cadrul acesteia vor fi abordate subiecte legate de vinificație durabilă, conjunctura vitivinicolă din Republica Moldova în anul 2019, viitorul sectorului vitivinicol, particularitățile anului 2019 în materie de condiții meteorologice, fenologie și starea fitosanitară. Mai multe detalii găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente