Recomandări #diez. Cele mai primăvăratice evenimente la care să mergi în prima zi de martie

evenimente
Foto: Elle Hughes

Pare că primăvara a venit demult în Moldova, dar calendaristic o întâlnim abia mâine. Pentru emoții pozitive, de 1 Martie nu se stă acasă, iar dacă nu știi unde să mergi, echipa #diez a selectat câteva evenimente special pentru tine.

# Târg de haine „Primăvara”

Image may contain: 6 people, stripes and text

Vintage Bazaar te invită să începi primăvara în scop caritabil alături de vedetele din țară. Evenimentul va avea loc pe strada Vasile Alecsandri 78, la cafeneaua Moldovița la ora 10 dimineața. În cadrul târgului, organizatorii te asigură că vei găsi hăinuțe pentru întreaga familie. Mai multe detalii vezi aici.

# Un Mărțișor pentru tine

Image may contain: 2 people, people standing, plant, child, tree, flower and outdoor

Vizitatorii Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală vor primi în dar un mărțișor tradițional confecționat de către muzeografi. Acțiunea are scopul de a promova tradiția Mărțișorului și de a familiariza publicul cu practicile culturale asociate zilei de 1 martie, incluse în luna decembrie 2017 în Lista Reprezentativă UNESCO a patrimoniului cultural imaterial al umanității, fiind o inițiativă comună a Republicii Moldova, României, Bulgariei și Macedoniei de Nord. Mai multe detalii vezi aici.

# Mărțishot #2

No photo description available.

Mărțișor e o tradiție frumoasă, dar Mărțishot e mai vesel. Atenție! Conține alcool! Primii 15 vizitatori primesc trei mărțishot-uri la preț de 100 de lei. Mai multe detalii, aici.

# Beauty 2020

Image may contain: 1 person, flower, text and close-up

Cel mai mare târg de frumusețe din Moldova are loc în acest weekend. Peste 3 000 de branduri internaționale au venit la Beauty Expo 2020 să-și prezinte ofertele. Mai multe detalii vezi AICI.

# Iubirea la proști

Image may contain: 3 people, people standing, shoes and child

„Iubirea la proști” e o comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin în lanț. Este regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber. Mai multe detalii vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente