Traficul rutier va fi suspendat pe strada București, în legătură cu executarea lucrărilor de curățare a arborilor

troleibuze-1-920×517

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 29 februarie, va fi suspendat traficul rutier pe strada București, în perimetrul str. A. Șciusev-str. Ciuflea. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de curățare și tăiere a arborilor bolnavi și avariați.

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor silvotehnice pe strada București, circulația rutelor de troleibuze va fi organizată după cum urmează:

ruta nr. 3 – se suspendă;

ruta nr. 4 – se modifică după cum urmează: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ion Creangă (întoarcere la Piața Unirii Principatelor) și în continuare pe traseul stabilit;

ruta nr. 17 – se scurtează până la str. Ciuflea;

ruta nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit;

ruta nr. 35 – se modifică după cum urmează: de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. S. Lazo, str. A. Mateevici, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente