Lasă TikTok-ul la o parte și vezi ce evenimente ți-a pregătit echipa #diez pentru ziua de sâmbătă

evenimente-10-920×611

E sfârșit de săptămână lucrătoare și, ca de obicei, echipa #diez îți recomandă să-l petreci frumos. Și pentru că această sâmbătă e un pic mai specială decât celelalte, ți-am ales cinci evenimente la care să mergi împreună fie cu iubitul (iubita), fie cu prietenii.

# Teatru pentru copii „Când mă fac mare, cu Ema și Eric”

În ultima zi de iarnă, veniți împreună cu copilul vostru la spectacolul „Când mă fac mare, cu Ema și Eric”, după cartea scrisă de Ioana Chicet Macoveiciuc.

În spectacol, cei doi pofticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.

Spectacolul durează 45 de minute și este destinat copiilor peste trei ani (dar pot participa și cei mai mici). Copiii sub doi ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe. Spectacolul începe la ora 11.00. Biletele pot fi procurate aici.

# „Noaptea Lupilor” – Spectacol de modă și transformare

În ultima zi de iarnă, fondatoarea școlii de Design Vestimentar și Croitorie din Moldova Shator Fashion School, Alina Spataru, își va prezenta o nouă colecție vestimentară cu numele „Lupoaica”, fiind inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare ale drumului către succes. Alina asociază lupoaica cu natura sălbatică a femeii puternice ce își asumă sacrificii, acțiuni și rezultate. Mai mult, ea consideră că în fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și înțeleaptă.

Intrarea costă 350 de lei. Rezervă bilet pe iTicket sau la numărul de contact: 078155584.

Prezentarea va avea loc la ora 18.00, la Digital Park.

# „Fata Morarului”

Teatrul poetic Alexei Mateevici invită cu drag părinții și copiii la spectacolul „Fata Morarului” după motivele poveștii Fraților Grimm, „Vârtelnița fermecată” – un spectacol despre situații complicate, despre minuni neașteptate și despre faptul că orice lucru bun își are prețul lui.

Actori:
— fata morarului: Marcela Nistor;
— crăița: Elena Frunze-Hatman/Valentina Ostap;
— împaratul: Ilie Nedelcu/Valentin Munteanu;
— morarul: Nicolae Jelescu/Boris Bechet.

Durata spectacolului: o oră

Prețul biletului: 50 de lei. Biletele pot fi procurate AICI.

# „Chemarea străbunilor”

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, „Chemarea străbunilor” transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân. „Chemarea străbunilor” este un film revoluționar, care îmbină live-action-ul cu animația și reușește prin efectele vizuale spectaculoase să redea trăsăturile și emoțiile animalelor cât mai realist. Chris Sanders este regizorul filmului, scenariul este realizat de Michael Green, adaptat după romanul lui Jack London. Filmul a fost produs de Erwin Stoff, Diana Pokorny fiind producător executiv, iar Ryan Stafford coordonatorul efectelor vizuale. Distribuția filmului este formată din Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford și Colin Woodell.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente