Berea „Corona” anunță pierderi de 170 de milioane de dolari din cauza virusului cu nume similar

meme

Producătorul cunoscutei beri mexicane Corona anunță pierderi din cauza virusului care are o denumire similară. Potrivit producătorilor, din cauza coronavirusului au scăzut vânzările și au fost înregistrate pierderi de 132 de milioane de lire sterline (170 de milioane de dolari), scrie standard.co.uk.

Anheuser-Busch InBev, gigantul din spatele mărcilor Corona, Budweiser şi Stella Artois, a făcut pronosticuri precum că veniturile din primul trimestru al acestui an vor scădea cu aproximativ 10 %, în contextul în care focarul virusului a produs o scădere a cererii în China. Acțiunile companiei au scăzut cu 8 %.

Acesta este cel mai accentuat declin al profitului trimestrial din ultimul deceniu. AB InBev estimează o scădere a câştigurilor în China, după ce a pierdut vânzări de aproximativ 221 de milioane de lire sterline în primele două luni ale anului 2020 doar din cauza coronavirusului.

Grupul belgian a transmis: „Impactul focarului de virus Covid-19 asupra afacerii noastre continuă să crească. Epidemia a dus la o scădere semnificativă a cererii în China. În plus, cererea pe parcursul Anului Nou Chinezesc a fost mai mică decât în ​​anii precedenţi, deoarece a coincis cu începutul acestui focar”.

Ținem să menționăm că nu există nicio legătură între coronavirus şi berea „Corona”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente