Recomandări #diez. Află unde și cum te poți relaxa în această zi de vineri, 28 februarie

evenimente
Foto: John Price

Pentru că e sfârșit de săptămână și ziua de vineri este asociată cu distracție, echipa #diez îți sugerează o listă de activități la care poți participa pe 28 februarie.

Spectacolul „Steaua fără nume”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” organizează spectacolul „Steaua fără nume”, care relatează istorioara dintr-un orășel șters, de provincie, unde Profesorul Miroiu își împarte viața între cărți și stele. Este o poveste de dragoste care, aidoma unei explozii cosmice, scutură din temelii universul micii urbe.

Spectacolul se începe la ora 18.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Chișinău și Cramele Cricova

Descoperă principalele atracții ale Chișinăului, vizitează cel mai important sit cultural și arheologic din Republica Moldova – Orheiul Vechi – și distrează-te la cel mai animat festival al vinului, Underland 2020 – Wine Revolution.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul întregii zile, de la ora 6.0 până la 20.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Petrecere mascată la C51

Măștile sunt la modă ultima vreme. Stilat și sănătos! Columna 51 organizează o petrecere mascată cu sloganul „De ce? De-atâta!”.

Petrecerea începe la ora 19.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Degustare de vinuri

Taste of Blu Wine House and Shop” organizează o degustare specială de vin, unde vei gusta șapte tipuri de Cabernet Sauvignon (trei vinuri străine și patru vinuri din Moldova) și vei descoperi aroma fiecăruia.

Degustarea va avea loc la ora 19.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Chemarea străbunilor

La cinematografulMULTIPLEX” se va derula filmul „Chemarea străbunilor”.

Despre film: Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, „Chemarea străbunilor” transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine iubitor a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie, al cărei lider devine ulterior, Buck are parte de o aventură spectaculoasă, găsindu-și în cele din urmă adevăratul loc în lume și devenind propriul său stăpân. Chemarea străbunilor este un film revoluționar, care îmbină live-action-ul cu animația si reușește prin efectele vizuale spectaculoase să redea trăsăturile și emoțiile animalelor cât mai realist. Chris Sanders este regizorul filmului, scenariul este realizat de Michael Green, adaptat după romanul lui Jack London. Filmul a fost produs de Erwin Stoff, Diana Pokorny fiind producător executiv, iar Ryan Stafford – coordonatorul efectelor vizuale. Distribuția filmului este formată din Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford și Colin Woodell.

https://www.youtube.com/watch?v=lalAypA3eWs&feature=emb_title

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente