(foto) Imaginea Valentinei Naforniță în aeroportul din Viena. „Puteți s-o vedeți pe talentata și frumoasa soprană la punctul de informare”

Valentina_Nafornita

Imaginea Valentinei Naforniță întâmpină turiștii ajunși la Aeroportul Internațional din Viena. Fotografia renumitei soprane din Moldova este amplasată la ghișeul punctului de informare turistică.

„Mândri că avem așa ambasadori minunați ai Moldovei”, scrie o internaută. „Puteți s-o vedeți pe talentata și frumoasa Valentina Naforniță la punctul de informare turistică.”

Valentina Naforniță este o soprană de operă din Republica Moldova. Este renumită în special pentru interpretarea operelor de Mozart și a repertoriului Bel Canto. În septembrie 2011, Valentina Naforniță a devenit membra ansamblului din Wiener Staatsoper. Acolo a debutat în rolul Papagena din Die Zauberflöte. 

Momentele importante din sezonul 2019/2020 includ debutul Valentinei în rolul Helena din Midsummer Night’s Dream de Britten, Norina în Don Pasquale, Susanna în Le Nozze di Figaro și debutul ei în rolul Irina în Tri Sestri, toate la Wiener Staatsoper, dar și rolul Adina din L’elisir d’amore la Opéra de Lausanne și la Nationaltheater Mannheim. Primul ei album va fi disponibil în sezonul 2019/2020 în colaborare cu Alpha.

În prezent, Valentina locuiește la Viena. Este patroana CCF Moldova, o organizație care ajută copii în nevoie din Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente