AEGEE-Chişinău te invită la trainingul PROiecte pentru TINE(ri). Cum te poți înregistra

Training

AEGEE-Chişinău te invită la trainingul PROiecte pentru TINE(ri). În ediţia 2020, organizatorii au decis să abordeze o tematică puţin mai neobişnuită – influenţa personală. Ce este ea? Cum o poţi aplica şi cum să nu îi cazi pradă? Vei putea afla răspunsurile în cadrul acestui training. De asemenea, vei descoperi cum te ajută experienţa de voluntariat în sfera influenţei personale.

AEGEE este una din cele mai mari organizaţii interdisciplinare de tineret din Europa. Evenimentul PROiecte Pentru TINEri este în acest an la cea de-a şaptea ediţie. În 2020, acesta va aborda tema influenţei personale. Este un subiect foarte des întâlnit în societatea actuală, dar despre care se cunoaşte mult prea puţin. AEGEE vine să deschidă parantezele şi să te informeze despre oportunităţile, dar și riscurile experienţei de voluntar.

Ești așteptat în data de 29 februarie, la ora 10.30, în blocul C al Academiei de Studii Economice a Moldovei, în cabinetul 502, pentru a dezbate o temă foarte des întâlnită în secolul XXI, dar despre care ştim mai puţine.

Pentru participare la eveniment completați acest formular.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente