Ion Chicu: „Fiscul și Inspecția Financiară vor sta lângă vânzători să vadă cum vor vinde măștile”

amdm-da-asigurari-ca-farmaciile-din-tara-dispun-de-masti-de-protectie-pretul-variaza-in-functie-de-calitate-146610-1582567511-1132×670

Guvernul va lua măsuri pentru a micșora prețurile pentru măștile devenite deficitare în farmacii. Din spusele lui Ion Chicu, legislativul va aproba o hotărâre care va interzice majorarea prețurilor la acest produs.

„Formal, agenții economici pot majora prețurile pentru produsele respective, nu există limita adaosului comercial. Problema asta există și azi la guvern vom discuta această problemă. Vom elimina adaosul comercial și pentru alte produse de acest gen. Eu sunt adeptul economiei de piață, cu cât e mai puțină ingerință pe piață, cu atât e mai bine. Eu am declarat de multe ori că la noi nu-i comunism, dar în același timp nici anarhie nu-i. Ceea ce se face va fi curmat. La fel, joi Fiscul și Inspecția Financiară (IF) vor poposi pe la farmacii, pe la depozite să verifice. Marfă este suficientă în depozite, iar farmaciile creează artificial deficit vreo două zile ca ulterior să le vândă cu 10 sau 15 lei. Fiscul și IF va sta lângă vânzători să vadă cum vor vinde măștile”, a declarat Ion Chicu.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente